teràpia de parella alastrué

Teràpia de parella

La teràpia de parella se centra a ajudar les parelles a superar dificultats i conflictes en la seva relació. Comprenem que les relacions de parella poden enfrontar desafiaments i tensions, i el nostre objectiu és proporcionar un espai segur i confidencial on les parelles puguin explorar i abordar aquests problemes de manera efectiva.

El nostre equip de terapeutes de parella altament capacitats està compromès a ajudar les parelles a comprendre els patrons de comunicació negatius, resoldre conflictes i enfortir la connexió emocional. Utilitzem enfocaments terapèutics basats en l’evidència, com ara la teràpia cognitivoconductual i la teràpia de parella integradora, adaptant-nos a les necessitats i metes específiques de cada parella.

Durant les sessions de teràpia de parella, treballem en col·laboració amb les dues persones per millorar la comunicació, fomentar l’empatia i la comprensió mútua i promoure la resolució de problemes constructiva. També explorem les dinàmiques de poder, els rols i les expectatives dins de la relació, i ajudem les parelles a establir metes realistes i saludables.

La teràpia de parella pot abordar una àmplia gamma de desafiaments, com la manca de comunicació efectiva, problemes d’intimitat, infidelitat, diferències en la criança dels fills, problemes financers i canvis significatius a la vida de la parella. El nostre objectiu és brindar a les parelles les eines i les estratègies necessàries per enfortir la seva relació i construir un futur compartit satisfactori.

Entenem que cada parella és única i que cada relació té les mateixes necessitats i desafiaments. Per això, la nostra teràpia de parella s’adapta a les circumstàncies individuals de cada parella, brindant un enfocament personalitzat i centrat en les vostres necessitats.

Related Projects

Obrir WhatsApp
💭 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻
En que podem ajudar-te?