Som
Equip Alastrué

Un centre obert a oferir-te solucions i
acompanyar-te en la millora del teu benestar.

Millorar la salut i el benestar propi, de la parella o dels teus fills o filles, no és un caprici és una necessitat. Explica’ns quina és la teva situació i t’oferirem resposta al moment.

Un centre acollidor

El nostre centre reobert en una nova ubicació permet a la persona usuària sentir-se còmode i sobretot, gaudir de la intimitat que es requereix en moltes ocasions. A més, ens situem en un entorn tranquil però alhora, prop del centre de Manresa.

El mètode

La metodologia que utilitzem prioritza una visió holística de la persona. Som un centre nodrit de professionals que gràcies a la seva formació especialitzada ofereixen una major resposta a la majoria de realitats existents.

L’Experiència i l’actualitat

Més de 20 anys d’experiència i una actualització constant, així definim l’Equip Alastrué. Persones que gràcies a la seva motivació i passió, ofereixen resposta a totes les inquietuds, problemàtiques i trastorns existents.

DEMANA LA TEVA CITA ARA

Si vols millorar qualsevol aspecte logopèdic o psicològic propi, en parella o tens alguna inquietud per quelcom que afecta el teu fill o filla, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Obrir WhatsApp
💭 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻
En que podem ajudar-te?