Equip Alastrué Psicolegs i Logopedes

Els nostres valors

La proximitat, l’experiència, la humilitat i la cooperació, són els nostres principals valors. Per això, el nostre principal objectiu a “Equip Alastrué” és millorar la qualitat de vida de les persones que acompanyem.

L’equip professional

Professionalitat, compromís, integritat, honestedat i empatia són les capacitats i qualitats que caracteritzen el conjunt del nostre equip. Gràcies a aquestes, oferim un servei integral i molt proper.

OFERIM UNA ATENCIÓ PERSONALITZADA
I ADEQUADA A LES NECESSITATS DE CADA
PERSONA I SITUACIÓ.

EL NOSTRE EQUIP

Us presentem l’equip d’Alastrué, professionals capaços
d’intervenir en qualsevol etapa vital, des de la petita infància fins a la vellesa:
Pere Alastrué - Alastrué Psicolegs Manresa

Pere Alastrué

CEO & Psicòleg General Sanitari

El Pere està llicenciat en Psicologia per la UAB, ha cursat el Màster en psicologia de l’Esport i s’ha format en cursos d’actualització en psicopatologia infantojuvenil i d’adults per la mateixa universitat. Des del 2001 és el gerent de l’equip i desenvolupa la seva tasca com a psicòleg i impulsor de diferents projectes vinculats a la salut mental des del despatx.

Glòria Vega

Psicòloga General Sanitària

La Gloria és graduada en psicologia amb doble menció en Psicologia Clínica Infanto-Juvenil i Anàlisi i intervenció Psicosocial per la UAB.

Compta amb el Màster en Psicologia General Sanitària a la UNIR. També té formació en Intervenció en Problemes de Parella.

Té experiència en Necessitats Educatives Especials i en Trastorn de l’Espectre Autista.

Actualment, rep formació constant amb perspectiva integradora i multimodal sobre tècniques i estratègies d’intervenció.

Al centre fa psicoteràpia amb infants, adolescents i adults.

Eva Garriga

Psicòloga General Sanitària

L’Eva és graduada en psicologia per la UAB. Està especialitzada en teràpia sexual i de parella per la UB. Rep formació constant en les àrees que envolten l’esfera de la sexualitat (disfuncions, acompanyament a persones trans, abordatge en cas d’abús sexual (infantil i adult), etc.) Actualment està realitzant formacions en sexo-afectivitat en centres educatius per a joves adolescents.
Treballa també amb el col·lectiu LGBTIQA+ i amb perspectiva de gènere.
A més a més, s’està especialitzant en psicologia afirmativa asexual.

jordi Equip Alastrué

Jordi Fargas

Psicòleg General Sanitari

En Jordi, psicòleg amb més de quinze anys d’experiència en l’àmbit educatiu, serveis socials, protecció de menors i intervenció clínica. Màster en intervenció comunitària per la UAB, màster en teràpia familiar sistèmica a l’hospital Sant Pau de Barcelona (quatre anys de formació) i actualment formant-se en reprocessament del trauma per Aleces, una de les institucions referents en aquest àrea. Centra les intervencions en el respecte i consideració de la persona, fomentant la sintonia de la relació terapèutica i utilitzant tots els recursos disponibles que tota persona té de forma individual i dels sistemes que forma part.

robin Equip Alastrué

Robin Olivé

Psicòleg Educatiu

En Robin és graduat en Psicologia, amb menció en Psicologia Educativa per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha cursat el Màster en Psicologia i Educació a la Universitat de Warwick (Anglaterra), obtenint una Distinció en totes les assignatures del màster. També ha cursat formacions sobre aprenentatge; necessitats educatives especials; i instrucció i avaluació educativa. Actualment, cursa el Màster de Psicopedagogia de la UOC. Té experiència com a psicòleg educatiu en l’àmbit públic i privat; com a docent d’anglès; i com a voluntari en projectes vinculats a l’educació a Catalunya i a l’estranger. Al centre, assessora alumnes, famílies i docents en àrees com la motivació i estratègies d’estudi; les dificultats de comportament i d’aprenentatge; les necessitats educatives especials; l’orientació vocacional; i la instrucció i avaluació educatives.

ROSER Equip Alastrué

Roser Montoriol

Psicòloga General Sanitària

La Roser és llicenciada en Psicologia per la UB, postgraduada en Atenció Precoç per la IL3-UB i màster en Musicoteràpia per la IDEC-Universitat Pompeu Fabra. Al centre treballa amb infants amb trastorns del desenvolupament, dificultats de regulació emocional, trastorns de conducta i acompanyant a famílies en la criança.

maria Equip Alastrué

Maria Gilibets

Psicòloga General Sanitària

La Maria és graduada en psicologia amb doble menció en l’àmbit clínic i sanitari per la Universitat Ramon Llull. Compta amb el màster en psicologia general sanitària, també per l’URL. Té experiència en l’abordatge dels trastorns de la conducta alimentària tant en servei ambulatori com en hospital de dia. Al centre fa psicoeducació, avaluació i intervenció dels trastorns alimentaris en infants, adolescents i adults.

montse Equip Alastrué

Montse Cecchini

Psicòloga General Sanitària

La Montse és graduada en Psicologia, menció específica en psicologia clínica i de la salut, per la UNED, màster en Neuropsicologia de la UOC i en Psicologia General Sanitària per la Universitat de Vic- Universitat de la Catalunya Central.

És una persona que sempre li ha agradat créixer i avançar professionalment el que l’ha portat a seguir formant-se en l’àmbit de la Psicologia. Actualment, al centre atén a joves i adults, fent avaluació i intervenció en trastorns de l’estat d’ànim, dol, trastorns adaptatius, entre d’altres.

Ha rebut formació específica en l’àmbit de les demències i compagina la consulta amb la intervenció en grups de persones amb demències a una associació.

Va estudiar Psicologia ja d’adulta per l’afany de seguir aprenent i perquè tot el relacionat amb la psicologia sempre l’havia interessat. Li agrada ajudar a les persones a aconseguir els seus objectius i el benestar emocional en els moments en què això es fa difícil.

patri Equip Alastrué

Patrícia Soler

Psicòloga General Sanitària

La Patrícia és Psicòloga General Sanitària, graduada en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb doble menció en Psicologia Clínica de la Infància i l’Adolescència i en Psicologia Clínica d’Adults. També ha cursat el Màster en Psicologia General Sanitària a la Universitat Autònoma de Barcelona, i ha fet un Curs de Psicologia i Psiquiatria Clínica Infantil i Juvenil per Parc Taulí Hospital Universitari. Actualment, rep formació constant sobre avaluació i intervenció.

Al centre fa avaluació i tractament psicològic. Està especialitzada en trastorns d’ansietat, trastorns adaptatius, trastorns de l’estat d’ànim, fòbies, TDAH, TOC, treball en habilitats socials, treball en autoestima i creixement personal, seguiment i acompanyament en assetjament escolar i treball de pautes educatives a pares.

Carla Equip Alastrué

Carla Llobet

Logopèdia

Logopeda graduada per la Fundació universitària del Bages (FUB). Especialitzada en l’àmbit educatiu. Al centre realitza avaluacions i intervencions principalment a infants. Duu a terme cursos de manera continuada per tal de mantenir-se al dia i ampliar els seus coneixements.

noe Equip Alastrué

Noèlia Ruiz

Logopèdia

La Noèlia és graduada en Logopèdia amb doble menció en l’àmbit clínic i educatiu per la Fundació Universitària del Bages (adscrita a la UAB). Té l’especialització en Atenció precoç, primera infància i família per la UB, i ha cursat el Màster en Psicopedagogia en l’àmbit d’Intervenció en Educació infantil i primària per UNIBA – UB. També realitza cursos de formació contínua relacionats amb el l’Adquisició i el desenvolupament del Llenguatge, els Trastorns d’aprenentatge i del Trastorn de l’espectre autista. Al centre fa avaluació i intervenció amb infants i adolescents.

paula Equip Alastrué

Paula Reche

Psicòloga General Sanitària

La Paula és graduada en Psicologia amb la doble menció de Psicologia Clínica Infantojuvenil i Psicologia Educativa per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Compta amb un màster d’especialització en Orientació Educativa, Professional i Personal. També està formada per l’Hospital de Sant Joan de Déu i UTAE en Trastorns d’Aprenentatge, de Conducta i Afectius, tant en el seu diagnòstic com intervenció.

Al centre porta a terme intervenció terapèutica i avaluació psicològica en població infantojuvenil, amb infants i adolescents.

LOLA Equip Alastrué

Lola

Administrativa / Atenció al Pacient

La Lola s’encarrega de la gestió administrativa, assegurant que totes les nostres operacions es duguin a terme sense problemes. El seu compromís i dedicació són exemplars, sempre assegurant-se que tots els documents estiguin en ordre i que cada tasca es faci amb eficiència.

A més de la seva eficàcia en l’organització, la Lola també és una persona amable i atenta. Sempre està disposada a ajudar els membres de l’equip i els nostres pacients amb un somriure a la cara. La seva actitud positiva i la seva capacitat per mantenir la calma fins i tot en situacions estressants són una inspiració per a tots nosaltres.

Xavier Equip Alastrué

Xavier Peretó

Administratiu / Atenció al Pacient

Persona summament organitzada i eficient, i exerceix un paper crucial en el funcionament fluid de les nostres operacions diàries. Amb la seva atenció al detall i la seva habilitat per gestionar múltiples tasques, assegura que totes les activitats administratives es facin de manera efectiva i puntual.

A més de la seva destacada competència professional, Xavier és conegut per la seva amabilitat i la seva disposició per ajudar. Sempre està disposat a oferir suport als seus companys d’equip i a resoldre qualsevol dubte o problema que sorgeixi. La seva actitud positiva i la seva paciència fan que sigui un veritable plaer treballar-hi.

Obrir WhatsApp
💭 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻
En que podem ajudar-te?