atenció infants alastrué

Atenció precoç (infants dels 0 als 5 anys)

Adreçat als infants, a la família i a l’entorn per a donar resposta al més aviat possible a les necessitats, transitòries o permanents, que presenten els infants amb trastorn en el desenvolupament. L’atenció primerenca és un enfocament terapèutic adreçat a detectar i abordar de manera primerenca qualsevol dificultat o retard en el desenvolupament dels nens i nenes en aquesta etapa crucial. El nostre equip de psicòlegs especialitzats en atenció primerenca treballa en col·laboració amb els pares i altres professionals per avaluar, diagnosticar i dissenyar intervencions adequades a les necessitats individuals de cada nen.
El nostre enfocament es basa en la comprensió que cada nen és únic i té el seu propi ritme de desenvolupament. A través d’una avaluació integral, considerem diferents aspectes del desenvolupament, com ara el cognitiu, motor, comunicatiu, emocional i social. Això ens permet identificar de manera precisa qualsevol àrea que requereixi intervenció i dissenyar un pla de tractament adaptat a les necessitats particulars de cada infant.

El nostre equip de terapeutes utilitza una varietat d’enfocaments terapèutics basats en l’evidència per estimular i promoure el desenvolupament òptim dels nens. Aquests enfocaments poden incloure activitats lúdiques, interaccions dirigides, exercicis sensorials, tècniques de comunicació i estratègies de modificació de conducta, entre d’altres.

Related Projects

Obrir WhatsApp
💭 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻
En que podem ajudar-te?