pautes i límits educatius alastrué psicolegs

Pautes educatives i límits parentals

Treball en la definició i establiment de normes i regles a cada família, definint drets i deures i brindant a l’infant el fet de poder discernir entre el que és correcte i incorrecte i comunicar-li valors específics. Les pautes educatives i els límits parentals tenen un paper fonamental en la criança dels fills. Proporcionen estructura, seguretat i orientació necessàries perquè els nens adquireixin habilitats socials, emocionals i d’autoregulació. El nostre objectiu és brindar als pares les eines i les estratègies necessàries per establir límits clars i consistents, fomentant així un entorn de criança positiu i saludable.

El nostre enfocament es basa en la comprensió de les necessitats individuals de cada nen i la promoció d’una comunicació oberta i efectiva entre pares i fills. Treballem amb els pares per desenvolupar habilitats de criança positives i efectives, adaptades a les característiques i etapes de desenvolupament de cada nen.

Durant les sessions terapèutiques, abordem temes com la disciplina positiva, la comunicació assertiva, l’establiment de límits adequats, el maneig de conductes desafiadores i la promoció de l’autonomia i la responsabilitat. El nostre objectiu és ajudar els pares a establir un equilibri entre ser ferms i afectuosos, brindant als seus fills un entorn segur i estructurat on puguin créixer i desenvolupar-se de manera saludable.

Related Projects

Obrir WhatsApp
💭 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻
En que podem ajudar-te?