avaluacions psicològiques i logopèdiques alastrue

Avaluacions psicològiques i logopèdiques

La psicologia de l’esport és una disciplina que combina els principis de la psicologia amb el context esportiu per millorar el rendiment, la motivació i el benestar dels atletes. El nostre equip de psicòlegs esportius està capacitat per treballar amb esportistes de totes les edats i nivells, des d’aficionats fins a atletes d’elit.

El nostre enfocament es basa a comprendre les necessitats i demandes específiques dels esportistes i equips esportius. Treballem en estreta col·laboració amb ells per ajudar-los a desenvolupar habilitats mentals, manejar l’estrès i la pressió competitiva i establir metes realistes i motivadores.

A la nostra pràctica, utilitzem una varietat de tècniques i enfocaments basats en l’evidència, com ara la visualització, la relaxació, la concentració, la resolució de problemes i la millora de la comunicació. Aquestes eines psicològiques ajuden els esportistes a superar obstacles mentals, optimitzar-ne el rendiment i assolir el seu màxim potencial.

A més, abordem aspectes psicològics relacionats amb el benestar emocional i la salut mental dels esportistes. Brindem suport en àrees com la gestió de l’estrès, l’autoconfiança, la motivació, la recuperació de lesions, la gestió del temps i la vida esportiva equilibrada.

També treballem en col·laboració amb entrenadors, equips i personal mèdic per garantir una atenció integral i una comunicació efectiva. La psicologia de l’esport no se centra només en el rendiment físic, sinó que també considera la salut mental i emocional dels esportistes com un component essencial per a l’èxit esportiu.

Related Projects

Obrir WhatsApp
💭 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻
En que podem ajudar-te?