formació i divulgació per a entitats alastrué

Formació i divulgació per a entitats públiques o privades

El nostre equip de professionals altament qualificats ofereix programes de formació adaptats a les necessitats de la vostra organització. Sigui que siguis una entitat pública o privada, entenem la importància de comptar amb un equip capacitat en temes relacionats amb la psicologia i el benestar emocional.

La nostra formació abasta una àmplia gamma de temes, com el maneig de l’estrès, habilitats de comunicació efectiva, gestió emocional, prevenció del burnout, promoció de la salut mental, intel·ligència emocional, resolució de conflictes, entre d’altres. Ens adaptem a les teves necessitats i objectius específics, oferint programes a mida i flexibles.

El nostre enfocament es basa en la combinació de teoria i pràctica, utilitzant metodologies participatives que fomenten l’aprenentatge actiu i l’aplicació dels coneixements a l’entorn laboral. Els nostres formadors són experts en el seu camp i tenen experiència tant a la teoria com a l’aplicació pràctica de la psicologia.

A més de la formació, també oferim serveis de divulgació per difondre el coneixement i conscienciar sobre temes relacionats amb la psicologia. Podem col·laborar amb tu per organitzar xerrades, conferències, tallers i esdeveniments temàtics que tractin aspectes rellevants per al benestar emocional i el desenvolupament personal.

El nostre objectiu és proporcionar a la vostra organització les eines necessàries per promoure un ambient saludable i productiu, millorar la comunicació entre els membres de l’equip, fomentar el benestar emocional i prevenir possibles problemes psicològics.

Related Projects

Obrir WhatsApp
💭 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻
En que podem ajudar-te?