assessorament acadèmic alastrué

Acompanyament i assessorament acadèmic

L’acompanyament i l’assessorament acadèmic s’enfoca a brindar suport i orientació a estudiants que enfronten desafiaments relacionats amb el rendiment escolar, la motivació, l’organització, les habilitats d’estudi i la presa de decisions acadèmiques. El nostre objectiu és ajudar els estudiants a desenvolupar estratègies efectives que els permetin assolir el seu màxim potencial i tenir èxit a la seva trajectòria educativa.

El nostre equip de psicòlegs especialitzats en assessorament acadèmic treballa en col·laboració amb els estudiants per comprendre les necessitats individuals i metes acadèmiques. Utilitzem avaluacions i entrevistes per obtenir informació detallada sobre el rendiment acadèmic, les habilitats destudi i les dificultats específiques que enfronta cada estudiant.

Un cop hem identificat les àrees de millora, dissenyem un pla personalitzat d’intervenció i acompanyament. Això pot incloure el desenvolupament d‟estratègies d‟estudi i organització, la millora de la gestió del temps, el foment d‟habilitats de resolució de problemes i presa de decisions, així com l‟enfortiment de la motivació il‟autoconfiança.

A més, brindem suport emocional als estudiants, ja que comprenem que els desafiaments acadèmics poden generar estrès i ansietat. Treballem en col·laboració amb els estudiants per ajudar-los a desenvolupar habilitats d’afrontament, maneig de l’estrès i autoestima positiva.

També oferim assessorament acadèmic a pares i professors, proporcionant orientació sobre com donar suport de manera efectiva als estudiants en el procés educatiu. Això inclou estratègies de comunicació, tècniques de motivació i recomanacions per adaptar lentorn daprenentatge a les necessitats individuals de cada estudiant.

Related Projects

Obrir WhatsApp
💭 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻
En que podem ajudar-te?