transtorn llenguatge alastrué

Trastorn desenvolupament del llenguatge

Dificultat persistent en el processament del llenguatge, sobretot en la comprensió i/o en l’expressió. Els trastorns del desenvolupament del llenguatge són dificultats persistents en la comprensió i/o expressió del llenguatge, que poden afectar tant la parla com la comunicació verbal i no verbal. Aquests trastorns poden manifestar-se en diferents àrees del llenguatge, com ara la fonologia (sons de la parla), la morfologia (estructura de les paraules), la sintaxi (estructura de les oracions), el vocabulari i la pragmàtica (ús social del llenguatge).

El nostre equip de psicòlegs especialitzats en el tractament dels Trastorns del Desenvolupament del Llenguatge és aquí per brindar suport i estratègies efectives. Comencem amb una avaluació exhaustiva per identificar les àrees específiques de dificultat i comprendre les fortaleses i necessitats individuals de cada nen.

Un cop feta l’avaluació, dissenyem un pla d’intervenció personalitzat basat en les millors pràctiques i enfocaments terapèutics recolzats per la investigació. El nostre objectiu és ajudar els nens a desenvolupar habilitats de comunicació efectives, millorar-ne la comprensió i l’expressió del llenguatge, i promoure’n la participació amb èxit en activitats acadèmiques i socials.

Treballem en estreta col·laboració amb els pares i altres professionals, com a mestres i logopedes, per assegurar-nos que es brindi un suport integral i coherent a totes les àrees de la vida del nen. Això inclou la implementació d’estratègies d’intervenció a la llar i l’entorn escolar, així com l’educació dels pares sobre com fomentar el desenvolupament del llenguatge al seu dia a dia.

Related Projects

Obrir WhatsApp
💭 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻
En que podem ajudar-te?