teràpia familiar alastrué

Teràpia familiar

La teràpia familiar és un enfocament terapèutic que se centra en les dinàmiques i les interaccions familiars. El nostre objectiu és oferir un espai segur i confidencial on els membres de la família puguin explorar i comprendre millor els patrons de comunicació, els rols familiars i els desafiaments que estan experimentant.

El nostre equip de terapeutes familiars altament capacitats treballa en col·laboració amb les famílies per identificar i abordar les dificultats i els conflictes. Utilitzem enfocaments terapèutics basats en l’evidència, com ara la teràpia sistèmica i la teràpia cognitivoconductual familiar, adaptant-nos a les necessitats i metes específiques de cada família.

Durant les sessions de teràpia familiar, fomentem la comunicació oberta i respectuosa entre els membres de la família, tot promovent l’escolta activa i la comprensió mútua. També ajudem a identificar i canviar patrons disfuncionals d’interacció, fomentant la resolució de problemes i el treball en equip.

La teràpia familiar pot abordar una àmplia gamma de desafiaments, com ara conflictes intergeneracionals, problemes de comunicació, dificultats en la criança dels fills, ajustaments a canvis familiars, problemes de parella i crisis familiars. El nostre objectiu és brindar a les famílies les eines i estratègies necessàries per millorar-ne el funcionament i enfortir les seves relacions.

Related Projects

Obrir WhatsApp
💭 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻
En que podem ajudar-te?