sexologia equip alastrué

Sexologia

La sexologia és un camp multidisciplinari que aborda una àmplia gamma d’aspectes de la sexualitat, incloent-hi l’educació sexual, l’orientació sexual, les disfuncions sexuals, els trastorns sexuals, la diversitat sexual i de gènere, entre d’altres.

El nostre equip de sexòlegs professionals està compromès a proporcionar un espai segur, confidencial i lliure de prejudicis on les persones puguin explorar i comprendre millor la sexualitat. Treballem en col·laboració amb els nostres clients per abordar les seves preocupacions i ajudar-los a assolir una salut sexual satisfactòria.

Durant les sessions de sexologia, adoptem un enfocament integral i holístic que considera aspectes físics, emocionals, psicològics i socials de la sexualitat. Valorem la diversitat i respectem la identitat de gènere, lorientació sexual i les preferències sexuals de cada individu.

Els nostres serveis de sexologia inclouen l’avaluació i el tractament de disfuncions sexuals, com ara la disfunció erèctil, l’ejaculació precoç, l’anorgàsmia i el vaginisme, entre d’altres. També brindem assessorament i suport per abordar problemes de desig sexual, problemes de parella relacionats amb la sexualitat, trastorns de la identitat de gènere, trastorns del desig hipoactiu i trastorns de l’excitació sexual.

A més, oferim educació sexual per ajudar les persones a comprendre el seu cos, aprendre sobre pràctiques sexuals segures i saludables i promoure una sexualitat responsable i respectuosa. També proporcionem informació sobre mètodes anticonceptius, prevenció, infeccions de transmissió sexual i planificació familiar.

Related Projects

Obrir WhatsApp
💭 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻
En que podem ajudar-te?