acompanyament trans i lgbtiqa+ alastrué

Acompanyament a persones Trans i/o LGBTIQA+

El nostre compromís és brindar un espai segur, inclusiu i respectuós per donar suport a les persones en el procés d’exploració, acceptació i desenvolupament personal.

Entenem que la identitat de gènere i l’orientació sexual són aspectes fonamentals de la vida d’una persona i poden influir en el benestar emocional, l’autoestima i la relació amb els altres. El nostre equip de psicòlegs especialitzats en diversitat sexual i de gènere és aquí per oferir suport i orientació a les persones trans i/o LGBTIQA+ en totes les etapes del seu camí.

Al nostre servei d’acompanyament, ens centrem a escoltar i comprendre les experiències úniques de cada individu, respectant la seva identitat de gènere i orientació sexual. Oferim un espai confidencial on les persones poden explorar els seus sentiments, desafiaments i metes, i treballar en el benestar emocional i psicològic.

El nostre enfocament es basa en un model datenció centrada en la persona, adaptat a les necessitats individuals de cada client. Treballem en col·laboració amb les persones trans i/o LGBTIQA+ per ajudar-los a construir una identitat de gènere autèntica, abordar la discriminació i l’estigma, i enfortir la seva autoacceptació i confiança.

Oferim suport en temes relacionats amb la transició de gènere, com ara el procés d’afirmació de gènere, la teràpia de reemplaçament hormonal, la cirurgia de confirmació de gènere i la gestió de les relacions personals i familiars durant aquesta etapa de canvi. També brindem assessorament pel que fa a l’orientació sexual, l’autodescobriment i l’acceptació en un entorn que sovint pot ser desafiant.

A més, oferim informació i recursos per ajudar les persones trans i/o LGBTIQA+ a navegar pels sistemes de salut, els drets legals, la comunitat i els espais segurs. Treballem en col·laboració amb organitzacions i professionals especialitzats per garantir una atenció integral i respectuosa.

El nostre objectiu és que totes les persones trans i/o LGBTIQA+ se sentin recolzades, validades i empoderades en el seu procés d’autodescobriment i desenvolupament personal. Estem aquí per acompanyar-los en el viatge, brindant el suport psicològic i l’orientació necessaris per al seu benestar emocional i el seu ple desenvolupament.

Related Projects

Obrir WhatsApp
💭 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻
En que podem ajudar-te?