transtorns alimentaris alastrué

Trastorns de la Conducta alimentària

Els trastorns de la conducta alimentària són afeccions greus que afecten tant la salut física com a emocional de les persones. Comprenem que aquestes condicions són complexes i requereixen un enfocament terapèutic integral i personalitzat.

El nostre equip de psicòlegs especialitzats en trastorns de la conducta alimentària treballa en col·laboració amb altres professionals de la salut, com ara nutricionistes i metges, per brindar un tractament integral i complet.

En el nostre enfocament terapèutic, ens centrem a comprendre les causes subjacents dels trastorns alimentaris, com ara la relació amb la imatge corporal, l’autoestima, les pressions socials i els factors emocionals. A través de la teràpia individual i/o grupal, proporcionem un espai segur i confidencial on les persones poden explorar i abordar aquests desencadenants emocionals.

El nostre objectiu és ajudar les persones a desenvolupar una relació saludable amb el menjar, el cos i la imatge corporal. Treballem en col·laboració amb els individus per identificar i modificar els patrons de pensament i comportament disfuncionals, promovent una alimentació equilibrada i adaptada a les necessitats de cada persona.

A més, brindem suport emocional per abordar l’ansietat, la depressió, el perfeccionisme i altres problemes emocionals relacionats amb els trastorns de la conducta alimentària. Fomentem l’autoacceptació, l’autoestima i l’autocura, ajudant les persones a construir una identitat i un sentit de benestar més enllà de la relació amb el menjar i el pes corporal.

Treballem en col·laboració amb els éssers estimats i l’entorn de cada persona per oferir suport i educació sobre els trastorns alimentaris. També brindem orientació sobre com establir límits saludables i promoure un ambient de suport i de recuperació.

Related Projects

Obrir WhatsApp
💭 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻
En que podem ajudar-te?