transtorns aprenentatge alastrué

Trastorns Específics d’Aprenentatge (lectura, escriptura i càlcul)

Trastorns de base neurobiològica, sovint amb un component genètic, que condicionen que un infant amb un nivell normal d’intel·ligència, aconsegueixi avançar en un o més aprenentatges de manera adequada. Els Trastorns Específics de l’Aprenentatge són dificultats persistents i significatives que afecten l’adquisició i l’ús d’habilitats acadèmiques específiques, com ara la lectura, l’escriptura i el càlcul. Aquestes dificultats poden causar frustració i afectar negativament el rendiment escolar i l’autoestima dels infants i els adolescents.
El nostre equip de psicòlegs especialitzats en el tractament dels Trastorns Específics de l’Aprenentatge és aquí per brindar suport i estratègies efectives. Comencem amb una avaluació exhaustiva per identificar les àrees específiques de dificultat i comprendre les fortaleses i necessitats individuals de cada nen.

Un cop feta l’avaluació, dissenyem un pla d’intervenció personalitzat basat en les millors pràctiques i enfocaments terapèutics recolzats per la investigació. El nostre objectiu és ajudar els infants i els adolescents a desenvolupar estratègies de compensació, enfortir les habilitats deficients i promoure una actitud positiva cap a l’aprenentatge.

Treballem en col·laboració amb els pares i altres professionals, com a mestres i especialistes en educació, per assegurar-nos que es brindi un suport integral i coherent a totes les àrees de la vida del nen. Això inclou adaptacions i ajustaments raonables a l’entorn escolar, estratègies d’ensenyament específiques i suport emocional.

Related Projects

Obrir WhatsApp
💭 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻
En que podem ajudar-te?