• neurodesenvolupament alastrué psicolegs

Trastorns del Neurodesenvolupament

Treballem entorn el conjunt d’afeccions mentals les quals produeixen alteracions en el desenvolupament de l’individu. Els Trastorns del Neurodesenvolupament abasten una àmplia gamma de condicions, com ara el Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), el Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH), els Trastorns de l’Aprenentatge, entre d’altres. Cada trastorn té característiques i desafiaments únics, però tots comparteixen el fet que afecten el desenvolupament típic de les habilitats i funcions neuropsicològiques.

En el nostre enfocament professional, ens centrem en l’avaluació, el diagnòstic i el tractament dels Trastorns del Neurodesenvolupament. El nostre equip de psicòlegs especialitzats utilitza una avaluació integral per comprendre les fortaleses i debilitats de cada persona, considerant aspectes cognitius, emocionals, socials i conductuals.

Un cop realitzat el diagnòstic, dissenyem un pla de tractament individualitzat que s’adapta a les necessitats específiques de cada individu i la família. El nostre enfocament terapèutic pot incloure intervencions basades en l’evidència, com ara teràpia cognitivoconductual, teràpia d’habilitats socials, teràpia de joc o intervencions educatives, entre d’altres.

A més, brindem suport i orientació a les famílies, ja que entenem que els Trastorns del Neurodesenvolupament també tenen un impacte significatiu a la seva vida diària. Treballem en col·laboració amb pares, cuidadors i professionals de l’educació per desenvolupar estratègies efectives que fomentin el benestar i el desenvolupament òptim de la persona.

El nostre objectiu final és promoure la inclusió, l’autonomia i la qualitat de vida de les persones amb Trastorns del Neurodesenvolupament. Estem compromesos a proporcionar un enfocament professional i compassiu que doni suport a les persones i les seves famílies en el seu camí cap al creixement, el desenvolupament i el benestar emocional.

Related Projects

Obrir WhatsApp
💭 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻
En que podem ajudar-te?